CONCEPT

Evolutionaire en omkeerbare biologische kleding

Op een moment dat onze mini-scheuten zo snel groeien dat hun kleding bijna vergankelijk is, is ons overconsumptie van kleding op zijn hoogtepunt.

Lily Pousse biedt biologische kleding die groeit met uw kinderen van 6 maanden tot 2 jaar en van 2 jaar tot 5, 6 jaar.

Ethische en ecologische kleding, zowel qua samenstelling als qua productie en duurzaamheid, met aandacht voor comfort, esthetiek en gebruiksgemak.

Bovendien zijn ze omkeerbaar om je stijlen te laten variëren.

Slechts 1 Lily Pousse kleding is dus 8. Het biedt 2 verschillende stijlen in 4 maten. (6-9-12-18 maanden of 2-3-4-5 jaar)

Ze zijn handgemaakt in België.

Organische stoffen worden in Duitsland ontworpen en geproduceerd.

Deze stoffen zijn GOTS-gecertificeerd: de wereldstandaard die een biologisch weefsel van 95% garandeert. Het garandeert ook het respect van ieder mens die bij elke stap in de keten heeft gewerkt en de naleving van de strengste eisen betreffende het milieu, de menselijke toxiciteit en de technische kwaliteit.

Stoffen en accessoires (labels, elastieken, knopen, ...) zijn ook gecertificeerd OEKO-TEX 100: wereldwijde certificering die enerzijds producten zonder schadelijke stoffen met zeer strikte antiallergische eisen garandeert en anderzijds een overeenkomstig product aan superieure kwaliteitscriteria.