Leveranciers :

Lily Pousse is een volledig transparant bedrijf, hier is de lijst met leveranciers. U kunt dus de verschillende elementen kennen die worden gebruikt bij het maken van de producten die u worden voorgesteld.

Albstoffe: hoogwaardige, trendy en comfortabele organische katoenen stoffen, randen en koorden, ontworpen in Duitsland met het belangrijkste ecologische engagement, ontwikkeld door eco-ontwerpers - makers van trends en producten in hoogwaardige garens kwaliteit met state-of-the-art machines. GOTS en OEKO-TEX gecertificeerd.

PrymOEKO-TEX gecertificeerde elastieken en knopen. Prym-producten onderscheiden zich door hun duurzaamheid en zeer functionele ontwerp, ze zijn onderworpen aan strenge controles die een constante hoge kwaliteit garanderen. Ondanks het aanzienlijke economische succes, streeft Prym ernaar de mens en het milieu te behandelen met het respect dat ze verdienen.

Madeira Aerolock en Aeroflock: hoogwaardige garens voor schone, duurzame naden met hoge elasticiteit. Ze garanderen een lange levensduur, zelfs in het geval van veelvuldig wassen en zware eisen. OEKO-TEX gecertificeerd en geproduceerd in Duitsland volgens de strengste kwaliteitscriteria.

Wunderlabel: zachte geweven labels gemaakt met hoogwaardige materialen op jacquard-weefgetouwen. 100% polyester, ze zijn gemaakt van 50% gerecycleerde vezels en zijn OEKO-TEX gecertificeerd.